Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe kozijnen      
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe kozijnen   Lees hier alles over houten kozijnen van Korving Houtbewerking  
      Meer informatie over houten ramen
    Houten deuren van Korving Houtbewerking
Korving Houtbewerking Groningen Informatie Onze goed geoutilleerde werkplaats Onze referenties Contact Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe kozijnen, ramen en deuren
Lees hier informatie over onze houten schuifpuien
     

Onze werkwijze

Wij hebben een heldere werkwijze en denken graag met u mee. U wilt weten waar u aan toe bent en wat u krijgt. Onze werkwijze is als volgt.

Offerte / calculatiefase
Om te beginnen wilt u natuurlijk weten wat de prijs wordt van uw nieuwe kozijnen/ramen/deuren. Wellicht heeft u reeds tekeningen of heeft u een architect aangenomen. Heeft u dit nog niet dan graag wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Op basis van uw wensen wordt een duidelijke en scherpe offerte opgesteld zodat u volledig inzicht heeft in de kosten.

Werkvoorbereiding
Zodra we de calculatiefase voorbij zijn begint de fase werkvoorbereiding. De benodigde kozijnen worden tot in detail getekend zodat u er zeker van bent dat aspecten als maatvoering, aansluiting bouwkundige constructie en randvoorzieningen geheel kloppend zijn. Deze tekeningen worden u ter controle aangeboden zodat fouten voorkomen worden.

Inkoop en productie
Zodra het tekenwerk definitief is bevonden begint voor ons het echte werk. De benodigde onderdelen worden ingekocht en de productie wordt op basis van het tekenwerk opgestart. De kozijnen/ramen/deuren worden naar wens geproduceerd zodat u een compleet eindproduct kunt verwachten. Voor meer informatie over de productie kunt u kijken op onze pagina "werkplaats".

Aflevering
Over de levertijd worden heldere afspraken gemaakt. Op de afgesproken leverdatum staan de kozijnen gereed voor afhalen of worden de kozijnen op de bouw afgeleverd.

 
Per 16-03-2015 zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor in onze werkplaats. Klik hier voor meer informatie!