Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe kozijnen      
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe kozijnen   Lees hier alles over houten kozijnen van Korving Houtbewerking  
      Meer informatie over houten ramen
    Houten deuren van Korving Houtbewerking
Korving Houtbewerking Groningen Informatie Onze goed geoutilleerde werkplaats Onze referenties Contact Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe kozijnen, ramen en deuren
Lees hier informatie over onze houten schuifpuien
     

Houten kozijnen

Hout spreekt, houten kozijnen zijn belangrijk voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van alle soorten kozijnen waarbij we gebruikmaken van duurzaam tropisch hardhout. Enkele voorbeelden van houtsoorten die bij ons mogelijk zijn:

  • Meranti
  • Sapeli Mahonie
  • Merbau
  • Iroko
  • Sapupira
  • Ayous
  • Fraké

Wij zijn tevens gespecialiseerd in "oud werk", een getoogd kozijn of authentiek kozijn met kraaltjes en schuiframen is voor ons geen probleem. Onze CNC gestuurde machine is hiertoe speciaal ingericht. Bij onze referenties kunt u zien dat wij bijvoorbeeld veel oude grachtenpanden in Amsterdam hebben voorzien van nieuwe kozijnen. Uiteraard kunt u voor uw nieuwe woning of bedrijfspand ook bij ons terecht, wij zijn veelzijdig en kunnen op elke vraag flexibel inspringen.

Wij leveren een compleet product, de kozijnen worden naar uw wens geproduceerd. Wilt u draaikiepramen, een schuifpui, een voordeurkozijn of schuiframen? Uw kozijnen worden door ons voorzien van het benodigde hang en sluitwerk, beslag en eventuele ventilatieroosters.

Desgewenst kunnen wij ook het glas voor uw nieuwe kozijnen regelen!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen.

 
Korving Houtbewerking
Jeverweg 15
9723 JE Groningen
Tel. 050 - 549 7666
info@korvinghoutbewerking.nl