Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe kozijnen      
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe kozijnen   Lees hier alles over houten kozijnen van Korving Houtbewerking  
      Meer informatie over houten ramen
    Houten deuren van Korving Houtbewerking
Korving Houtbewerking Groningen Informatie Onze goed geoutilleerde werkplaats Onze referenties Contact Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe kozijnen, ramen en deuren
Lees hier informatie over onze houten schuifpuien
     

Schuifpuien en vouwpuien

Schuifpuien zijn nog altijd zeer populair. En terecht! Het heeft een prachtige uitstraling en het is ook nog eens praktisch. Schuifpuien zijn er in vele varianten met bijvoorbeeld twee, drie of vier deuren. Het schuifpuibeslag hedendaags voldoet aan politiekeurmerk veilig wonen en is daarom tevens veilig.

Omdat u bij schuifpuien niet met openslaande delen zit bent u geheel vrij in de indeling rondom uw schuifpui. Een schuifpui is daarom een uitstekend alternatief voor die openslaande tuindeuren en met de mogelijkheid van een lage glaslijn heeft u veel lichtinval.

Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardig beslag voor schuifpuien, dit beslag is vanwege het politiekeurmerk veilig en de schuivende beweging is soepel. Door deurhout te gebruiken van voldoende dikte kunt u in uw schuifpui veilgheidsbeglazing toepassen met een uitstekende isolerende waarde.

Naast schuifpuien kunt u bij ons ook terecht voor vouwpuien en 4 seizoenen puien. Wilt u een maximale opening creëren dan is een vouwpui of 4 seizoenen pui een uitstekende keuze. Wij denken graag met u mee.

Wilt u meer informatie over schuifpuien of vouwpuien? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

 
Korving Houtbewerking
Jeverweg 15
9723 JE Groningen
Tel. 050 - 549 7666
info@korvinghoutbewerking.nl