Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe kozijnen      
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe kozijnen   Lees hier alles over houten kozijnen van Korving Houtbewerking  
      Meer informatie over houten ramen
    Houten deuren van Korving Houtbewerking
Korving Houtbewerking Groningen Informatie Onze goed geoutilleerde werkplaats Onze referenties Contact Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe kozijnen, ramen en deuren
Lees hier informatie over onze houten schuifpuien
     

Onze werkplaats

Om een kwalitatief goed product te kunnen maken moet je beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats en vakmensen. Wij beschikken over een CNC gestuurde machine en gekwalificeerd personeel.

Onze Biesse UnilineMet onze Biesse Uniline zijn wij in staat om binnen korte tijd kozijnen te produceren ongeacht de moeilijkheidsgraad. Of het nu gaat om nieuwe draaikiepramen voor uw dakkapel of authentieke kozijnen met schuiframen voor uw monumentaal pand.

Ons arsenaal gereedschappen is zeer uitgebreid zodat wij op elke vraag flexibel en snel kunnen inspringen.


Vacature

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe medewerker voor in onze werkplaats. Het betreft een voltijdfunctie voor de volgende werkzaamheden:

- Hout schaven
- Hout korten
- Afmonteren
- Opsluiten
- Spuiten

Het liefst in bezit van rijbewijs E.

Heb jij interesse of ken je iemand die geschikt is voor deze functie. Neem dan contact met ons op per mail (info@korvinghoutbewerking.nl) of via de telefoon 050-5497666.